Mikko Wikstedt Työtä, koulutusta ja turvallisuutta

Viisi kuukautta vaaleihin

Demarien ja Kepun puoluevaltuustot ovat kokoontuneet. Demarit haluavat pienentään miesten ja naisten palkkaeroja, alentaa veroja, pistää pyörät pyörimään, puuttua työelämän räikeisiin epäkohtiin kuten nollasopimuksiin jne. Kaikki tämä olisi voitu tehdä nykyisen hallituksen toimesta. Mutta ei ole. Toivottavasti, jos kansa luottaa vaaleissa Demarien kykyyn saada jotain aikaiseksi, he löytävät sellaiset yhteiskumppanit, että nuo asiat saadaan toteutettua. Demarit ovat valitettavasti narahtaneet samaan mainostoimistopolitiikkaan kuin Kokoomus ja yrittää nyt pelastaa tilannetta kannattamalla kaikkea hyvää.  Kansa, presidentti ja kohta lehdistökin on sen huomannut.

Kokoomuksella taas on ongelmana se, että tekee se mitä tahansa tai on tekemättä, kuten nyt niin kannatus laskee.

Nykyisen hallituksen kyvyttömyys sataa suoraan Kepun laariin. Valitettavasti vaaleihin on vielä viisi kuukautta, jona aikana Sipilän on pakko sanoa jotain, joka havahduttaa ihmiset huomaamaan, että Sipilän mukana ja heti takana tulevat Väyrynen, Kääriäinen ja Pekkarinen. Myös Vanhanen on tulossa takaisin. Kuka heitä haluaa ? Ei ainakaan 25% suomalaisista. Kepukin osaa mainostoimistopolitikoinnin: puoluevaltuuston kokouskuvissa ei taida näkyä ketään näistä neljästä, vaan Sipilän lisäksi hymyileviä nuoria naisia ja miehiä myönteisen mielikuvan maksimoimiseksi.

Ainoa todellinen vaihtoehto on Perussuomalaiset, jos siis muutosta halutaan. Se on puolue, joka ei ole osa suomalaista korruptiota eli hyväveliverkostoa, koska ei ole ollut vielä vallassa. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, tasa-arvo sekä työn ja yrittämisen kunnioittaminen ovat toiminnan perusta. Ihminen on keskiössä eikä valtarakenteet, kuten muilla puolueilla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Äänestäjän kannattaa nyt miettiä tarkoin: Suomi tarvitsee jotain raikasta. Perussuomalais- ja Keskustavetoisella hallituksella sitä on melko varmasti tarjottavana ja arvopohjat sopivat riittävästi yhteen.Suomi tarvitsee yhteistyökykyisen vahvan hallituksen. Demareilla on ollut riittävästi valtaa ja näytönpaikkoja historiassa, nyt alkaa olla vuoronvaihdon aika.

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen

"Se on puolue, joka ei ole osa suomalaista korruptiota eli hyväveliverkostoa, koska ei ole ollut vielä vallassa."

Nimenomaan. Ainoastaan siksi kun ei ole vielä ollut vallassa. :D

Käyttäjän mikkowikstedt kuva
Mikko Wikstedt

Ja jos noudattaa arvojaan niin ei korruptoidukaan. Ja jos korruptoituu niin kansa äänestää seuraavissa vaaleissa paremmat tilalle. Näin sen demokratian pitäisi pelata.

Käyttäjän ollimarkkanen kuva
Olli Markkanen

Valitettavasti parempia ei tahdo ollakaan. Enkä tarkoita sitä että perussuomalaiset olisivat hyvä vaihtoehto.

Käyttäjän JyrkiLohi1 kuva
Jyrki Lohi

Koska äänestäjä ei näe tulevaisuuteen, on suotavaa, että hän edes mittailisi ja vertailisi nykyhetkeä menneeseen aikaan. Parin vaalikauden takaa löytyvät poliittisessa vastuussa (so. ei vastuuta lainkaan!) puuhastelleet vallan luottamusmiehet ja kaapin päällisen täyttäjät. Oh, heidän jälkiänsä ei kannata terveellä nenällä nuuhkia. Jos/ kun haluamme muutoksen nykyiseen, on meidän uskallettava äänestää sitä, joka ei jo aiemmin ole kyvyttömyyttään todistanut.

Toimituksen poiminnat